Mijn favorieten

Huis kopen in de regio Eindhoven?

U wilt een huis kopen in de regio Eindhoven? Wat zijn uw woonwensen? Bezit u nog een huis dat moet worden verkocht? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Soetens Makelaars is hét NVM-kantoor in Eindhoven e.o! Wij zijn gespecialiseerd in huisvesting. Zowel particulier als bedrijfsmatig. Betrouwbaar, deskundig, persoonlijk en met oog voor detail zijn de kernwaarden waarmee wij u adviseren en begeleiden.
 


U wilt een huis kopen in de regio Eindhoven?

Een huis waar u lang en met plezier kunt blijven wonen én voor een goede prijs. Wanneer u een huis gaat kopen, of het nu een eerste huis is of niet, stelt u van te voren vast waar uw nieuwe huis aan moet voldoen. Wat betreft woonwensen kun je denken aan: een groene omgeving, een buurt met jonge kinderen, een huis met studieruimte, een huis met een lichte woonkamer enzovoorts. Maar hoe vind u bijvoorbeeld de beste buurt, hoe weet men of de vraagprijs niet te hoog is en hoe kunt u het beste bieden op een huis. Soetens Makelaar helpt u hierbij graag op weg. Ook krijgt u advies over de bouwkundige staat van het huis, de toekomstmogelijkheden en het bestemmingsplan. Wilt u uiteindelijk overgaan op het kopen van het huis, dan gaan wij voor u met de verkopende makelaar in onderhandeling.

Met behulp van Soetens Makelaars in Eindhoven wordt het kopen van een huis een prettige ervaring. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar het juiste huis een stuk makkelijker. Het is daarom nuttig om de deskundigheid en professionaliteit van een onafhankelijke partij in te schakelen.
 
Bel gerust voor een afspraak of kom even binnen lopen in mijn kantoor te Eindhoven!

Thijs Soetens

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen