Mijn favorieten

Aankoop

Een woning kopen doet u niet dagelijks. Het is een van de meest waardevolle aankopen in uw leven. Met uw eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker. Bij Soetens Makelaars in Eindhoven profiteert u van de kennis van de markt, de doortastendheid en de uitgebreide ervaring. Met een goede aankoopmakelaar heb je een eigen adviseur en iemand die op jouw belangen als koper let.
 

Waarom kiezen voor Soetens Makelaars als uw aankoopmakelaar?

1.) Samen met u brengen wij graag uw wensen in beeld en stellen wij uw persoonlijke ‘zoekprofiel’ vast. Aan de hand hiervan krijgt u dagelijks het meest actuele woningaanbod toegezonden.

2.) Als aankoopmakelaar begeleiden we u bij de bezichtiging, zodat wij u ter plaatse kunnen voorzien van een bouwkundig advies, een prijsadvies en u kunnen informeren over alle andere bijzonderheden van de desbetreffende woning.

3.) Heeft u uiteindelijk een passende woning gevonden, dan zorgen wij voor de prijsonderhandelingen en begeleiden u tot en met de ondertekening van het koopcontract en de levering van uw woning via de notaris. Als aankoopmakelaar in Eindhoven zijn we gespecialiseerd in de regionale woningmarkt.

4.) U kunt bij ons echter ook kiezen voor een ‘deeldienstverlening’, waarbij wij u alleen begeleiden vanaf het moment dat u zelf een passende woning gevonden heeft. Met onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorg uit handen, en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Uw aankoopmakelaar kan namelijk het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Soetens Makelaars - Uw aankoopmakelaar in Eindhoven e.o.